Virhe 803C0006 ilmenee, kun toistat videota Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhesanoman, kun toistat videota Xbox 360 -konsolilla:

The license for this item is missing, corrupted, or doesn't belong to the current Xbox Live profile. To restore the license, sign in to Xbox Live with the profile that originally downloaded the item, then try again. (Tämän kohteen käyttöoikeus puuttuu, on vioittunut tai ei kuulu nykyiseen Xbox Live -profiiliin. Jos haluat palauttaa käyttöoikeuden, kirjaudu sisään Xbox Liveen sillä profiililla, jolla kohde alun perin ladattiin, ja yritä uudelleen.)

803C0006

Tämä saattaa tarkoittaa, että videolle ei ole saatavana käyttökelpoista käyttöoikeutta. Käyttöoikeus voi puuttua tai se voi olla vanhentunut tai vioittunut. Käyttöoikeus saattaa myös kuulua johonkin muuhun kuin nykyiseen profiiliin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla yhtä seuraavista ratkaisuista.

Ratkaisu 1: käytä samaa pelaajatunnusta, jolla ostit sisällön

1. Kirjaudu konsoliin pelaajatunnuksella, jota käytit sisällön ostamiseen.
  2. Yritä pelata, toistaa tai käyttää sisältöä.
    Huomautus Jos olet äskettäin siirtänyt sisältöä uuteen konsoliin, voit pelata tai toistaa sisältöä uudella konsolilla kirjautumalla sisään pelaajatunnuksella, jolla sisältö alun perin ostettiin. Jos haluat käyttää siirrettyä sisältöä joko kirjautumatta Xbox Liveen tai eri pelaajatunnuksella, siirrä sisällön käyttöoikeudet uuteen pelikonsoliin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin digitaalisten oikeuksien hallinta.

Ratkaisu 2: Poista sisältö ja lataa se uudelleen

Jos konsolisi on korjattu tai siirsit käyttöoikeudet konsolista toiseen käyttöoikeuksien siirtotyökalulla, paikallisesti tallennetut käyttöoikeudet saattavat olla vanhentuneet. Sisältö on ladattava uudelleen, jotta paikallisesti tallennetut käyttöoikeudet päivittyvät.

1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
  2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) ja valitse sitten kohteen sijainti, kuten kiintolevy.
  4. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja sitten peli tai sovellus.
  5. Valitse mahdollisesti ongelmia aiheuttava kohde (kuten tallennettu peli), ja valitse Delete (Poista).
    Huomautus Tietyille peleille tai sovelluksille ei ole poistettavia kohteita. Sellaisissa tapauksissa sinun on poistettava koko peli tai sovellus ja ladattava se uudelleen.
  6. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  7. Valitse settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  8. Valitse Download History (Lataushistoria).
    Huomautus Kun haluat käyttää musiikki- tai videosisältöä Download History (Lataushistoria) -kohdasta, valitse näytön yläosasta Xbox Music and Video Purchase History (Xbox Musicin ja Xbox Videon ostohistoria).
  9. Valitse ongelmia aiheuttava kohde ja sen jälkeen Download Again (Lataa uudelleen).