Virhe 805df700 ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360:llä:

805df700

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Poista Xbox Live -profiilisi, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten profiilisi uudestaan

Toimi näin:

1. Poista Xbox Live -profiilisi:
    1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
    5. Valitse poistettavan profiilin pelaajatunnus.
    6. Valitse Delete (Poista).
    7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti vioittuneiden tietojen poistamiseksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.
  3. Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva X-symbolilla varustettu iso painike).
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
      Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).

3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
    4. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
    5. Kirjoita Microsoft-tilisi salasana. Jos unohdit sen, palauta salasanasi.
      Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, vanhemman Microsoft-tilin tiedot on annettava profiilin lataamista varten.

6. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Voit nyt kirjautua konsoliin Xbox Live -profiilillasi.

Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta profiiliisi ei pääse kirjautumaan toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisu 2: Suorita verkkoyhteyden vianmääritys

Apua yhteysongelmiin saat Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisusta.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaan

Pyydä lisäapua Internet-palveluntarjoajaltasi.