Virhe 807b0191 ilmenee, kun vuokraat tai ostat Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältöä tai lisäät maksutavan Xbox 360:een

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa tai vuokrata Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältöä Xbox 360 -konsolilla. Virhe voi ilmetä myös, kun yrität lisätä maksutavan Xbox Live -tiliisi:

A purchase error occurred. (Ilmeni ostovirhe.)
Tilan koodi: 807b0191

Jos saat tämän virheen, kun yrität ostaa tai vuokrata Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältöä, sisällön ostaminen tai vuokraaminen ei onnistu. Jos tämä virhe ilmenee yrittäessäsi lisätä maksutapaa, sinut palautetaan tahattomasti maksutavan lisäämisnäyttöön.

Huomautus Virhe ilmenee vain Xbox 360 -konsolin Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelussa.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma lisäämällä suojaustietoja Microsoft-tiliisi. Se tapahtuu siirtymällä ohjeaiheeseen Microsoft-tilin suojaustodisteiden yleiskatsaus ja seuraamalla ohjeita.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.