Virhekoodi 809B1002 ilmenee, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman käyttäessäsi Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Not enough light (Valo ei riitä)

809B1002

Tämä johtuu siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Määritä oikea valaistus

Lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkaisu 5: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.