Virhe 809B1008 ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensoria:

No player detected (Soitinta ei havaittu)

809B1008

Tämä johtuu siitä, että sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: valitse More Info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen).

Kun saat virhesanoman, valitse More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Saat ohjeet Kinect-sensorin oikeaoppiseen asennon määrittämiseen ohjeartikkelista Lisätietoja Kinect-sensorin sijoittamisesta.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Määritä oikea valaistus

Ohjeita ja lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.