Virhe 809B100C tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria:

Too far left (Liian vasemmalla)

809B100C

Tämä johtuu siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: valitse More Info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen).

Kun saat virheen, valitse More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein.

Saat ohjeet Kinect-sensorin oikeaoppiseen asennon määrittämiseen ohjeartikkelista Lisätietoja Kinect-sensorin sijoittamisesta.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: määritä oikea valaistus.

Lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: tee korjauspyyntö.

Jos edelliset vaiheet eivät ratkaisseet ongelmaa, siirry Online-palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Xbox 360 -konsolin korjaus: usein kysytyt kysymykset.