Virhe 809B100D ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Kinect-sensoria Xbox 360 -konsolin kanssa:

Too far right (Liian oikealla)

809B100D

Tämä johtuu siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä on ohjeaiheessa Kinectin asentaminen Xbox 360:een.

Jos saat virhesanoman uudelleen noudatettuasi tämän sivun ohjeita, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Määritä oikea valaistus

Ohjeita ja lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Takuu ja huolto: usein kysyttyä.