Virhe 809B100E ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Lower body not detected (alavartaloa ei havaita).

Tämä johtuu siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Valitse More Info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsolissasi More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Määritä oikea valaistus

Lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: Tee korjauspyyntö

Jos ongelma ei ratkea kolmella ensimmäisellä ratkaisulla, Kinect-sensorisi edellyttää korjausta. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Tutustu Xbox 360:n korjaamisen usein kysytyt kysymykset.