Virhe 809B1080 ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria:

Kinect microphone is not detected. (Kinect-mikrofonia ei havaittu.)

809B1080

Tämä tarkoittaa, että Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Kun saat virheen, valitse More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, valitse Try Again (Yritä uudelleen) ja varmista, että mikrofoni kuulee sinut nyt.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin asennon määrittämisestä mikrofonin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu Xbox 360:ssä.

Ratkaisu 3: Käytä Kinect-viritintä

Yritä ratkaista ongelma Kinect-virittimen avulla. Lisätietoja on artikkeleissa Xbox 360 Kinect -sensorin äänivirittimen käyttäminen ja Xbox 360 Kinect -sensorin kehonseurantaan liittyvien ongelmien vianmääritys.

Ratkaisu 4: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.