Virhe 809B1081 ilmenee, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 -konsoliin liitettyä Kinect-sensoria:

Your room is too loud. (Huoneessa on liikaa meteliä.)

809B1081

Jos näet tämän virhesanoman tai -koodin, kun käytät Kinectiä, se tarkoittaa, että Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin optimaalisen toiminnan varmistamiseksi on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu Xbox 360:ssä.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.