Virhe 83820070 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla.

83820070
Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että Xbox Live -palvelu on toiminnassa

Xbox Liven tilasivulla voit tarkistaa, onko Xbox Live -palvelu käytössä.

Ratkaisu 2: Tarkista tili- ja laskutustietosi

Tämä virhe voi ilmetä, jos Xbox Live -tilin tiedot tai laskutustiedot eivät ole ajan tasalla. Lisätietoja tietojen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -laskutustilin tietojen muuttaminen tai päivittäminen.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi, tyhjennä järjestelmän välimuisti ja lataa sitten profiilisi uudestaan

Järjestelmän välimuistissa on tilapäisiä tiedostoja, joita Xbox 360 -konsoli käyttää. Profiilin poistaminen ja välimuistin tyhjentäminen saattaa ratkaista tämän ongelman.

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Poista profiili:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Profiles (Profiilit).
    5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
    6. Valitse Delete (Poista).
    7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  1. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  2. Lataa profiili uudelleen:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
      Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).
    3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
    4. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.
      Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, vanhemman Microsoft-tilin tiedot on annettava profiilin lataamista varten.
    5. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Voit nyt kirjautua konsoliin Xbox Live -profiilillasi.

Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta profiiliisi ei pääse kirjautumaan toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Ratkaisu 4: Suorita verkkoyhteyden vianmääritys

Tarkista konsolin yhteys reitittimeen tai modeemiin. Jos konsoli on mielestäsi asianmukaisesti yhteydessä Internetiin, lisätietoja on ohjeaiheissa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys tai Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisu.

Jos saat virheen yrittäessäsi käyttää aiemmin lataamaasi sisältöä, tutustu ratkaisuihin myös ohjeaiheessa En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä.