Virhe 838200c7 ilmenee, kun ostat tilausta tai sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa tilausta tai sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 838200C7

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen käyttökatkos.
  • Maksutavassasi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-08-23T12:41:45.0606817+00:00

Ratkaisu 2: Varmista, että laskutus- ja maksutapatietosi on annettu oikein

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Voit päivittää laskutustiedot verkossa seuraavasti:
    1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

2. Voit päivittää maksutavat verkossa perehtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan päivittäminen verkossa, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Päivitä maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.