Virhe 88151000 ilmenee, kun kirjaudut Xbox Liveen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla:

Tilan koodi: 88151000

Tämä saattaa tarkoittaa, että jäsenyystietosi eivät latautuneet oikein.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Lataa profiilisi uudelleen

Ratkaise ongelma siirtämällä profiilisi ja lataamalla se uudelleen. Toimi näin:

1. Alusta USB-muistitikku Xbox 360 -muistikortiksi.
  2. Siirrä profiilisi USB-muistitikulle. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Liitä USB-muistitikku konsoliisi.
    2. Paina ohjaimen opaspainiketta
    3. Valitse settings (Asetukset), System Settings (Järjestelmäasetukset) ja sitten Storage (Tallennustila).
    4. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    5. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    6. Valitse Move (Siirrä).
    7. Valitse USB-muistitikku, johon haluat siirtää profiilin.
    8. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  3. Lataa profiilisi uudelleen. Toimi näin:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta
    2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
      Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).
    3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
    4. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
      Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, vanhemman Microsoft-tilin tiedot on annettava profiilin lataamista varten.
    5. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Voit nyt kirjautua konsoliin Xbox Live -profiilillasi.

Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta profiiliisi ei pääse kirjautumaan toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Jos tämä ei ratkaissut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Ratkaise ongelma tyhjentämällä järjestelmän välimuisti. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta
  2. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.