Virhe 8AC80008 ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensorin mikrofonia

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensorin sisäänrakennettua mikrofonia:

There's a problem with the microphone in your sensor (Sensorin mikrofonissa on ongelma)

8AC80008

Tämä saattaa tarkoittaa, että sensoria ei ole liitetty oikein.

Ratkaisu

Varmista, että sensori on liitetty oikein, ja yritä uudelleen.

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota Kinect-sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  3. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta konsoli.
  2. Irrota Kinect-sensori konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Liitä USB-kaapeli konsolin takaosan USB-porttiin.
  5. Käynnistä konsoli.

Jos edellinen ratkaisu ei korjannut ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.