Virhe 8AC8000B ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä:

Couldn't hear the calibration tone (Kalibrointiääntä ei kuulunut)

8AC8000B

Tämä tarkoittaa, että Kinectin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa. Ongelma saattaa johtua siitä, että mikrofonia ei ole kalibroitu oikein tai se on sijoitettu väärin.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse More info (Lisätietoja) ja sitten Try again (Yritä uudelleen)

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin optimaalisen toiminnan varmistamiseksi on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu Xbox 360:ssä.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.