Virhe 8AC8000C ilmenee, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Couldn't hear the calibration tone. (Kalibrointiääntä ei kuulunut.)

8AC8000C

Tämä tarkoittaa, että Kinectin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa. Mikrofonia ei ehkä ole kalibroitu oikein tai se on sijoitettu väärin.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse Lisätietoja ja sitten Yritä uudelleen.

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, valitse Try Again (Yritä uudelleen) ja varmista, että mikrofoni kuulee sinut.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin käyttämistä varten on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: tee korjauspyyntö.

Jos Kinect-sensori on korjattava, kirjaudu sisään ja tee korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Xbox 360 -konsolin korjaus: usein kysytyt kysymykset.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos aiemmat ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.