Virhe 8AC8000D ilmenee, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä:

Couldn't hear the calibration tone (Kalibrointiääntä ei kuulunut)

8AC8000D

Tämä tarkoittaa, että Kinectin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa. Ongelma saattaa johtua siitä, että mikrofonia ei ole kalibroitu oikein tai se on sijoitettu väärin.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse Lisätietoja ja sitten Yritä uudelleen.

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, valitse Try Again (Yritä uudelleen).

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on sijoitettu oikein

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä mikrofonin käyttämistä varten on ohjeaiheessa Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, siirry verkon huoltokeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Xbox 360 -konsolin korjaus: usein kysytyt kysymykset.