Virhe 8B05-0018 tulee näkyviin, kun päivität konsolin ohjelmistoa

Saat seuraavan virhesanoman, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

• System Update Failed (Järjestelmäpäivitys epäonnistui)
  • Can’t update your console. (Konsolin päivitys ei onnistu.) Please visit www.xbox.com/support. (Käy osoitteessa www.xbox.com/support.)

Sanoman yhteydessä näytetään virhekoodi xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8B05-0018.

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Kokeile päivityksen asentamista uudelleen

Toimi näin:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (keskellä oleva iso X-painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Yritä asentaa päivitys uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos ongelma ei ratkennut, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai levylle, ja asenna päivitys sitten konsoliin

Toimi näin:

• Kopioi päivitys USB-muistitikkuun
  • Huomautus: USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-porttiin.
    2. Lataa päivitystiedosto.
    3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    4. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
    6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
    7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
    8. Käynnistä konsoli uudelleen.
    9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).
  • Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle
  • Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Toimi näin:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    3. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
    6. Poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
    7. Käynnistä konsoli uudelleen.
    8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 6: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.