Virhe 8C3200008 ilmenee, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, an error has occurred during the transaction. (Valitettavasti tapahtuman aikana tapahtui virhe.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilakoodi: 8C3200008

Tämä saattaa tarkoittaa, että maksutavassa on ongelma. Esimerkiksi laskutusosoitteesi voi olla virheellinen tai laskutuksessa käytettävä luottokortti saattaa olla vanhentunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista laskutusosoite

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 2: Päivitä maksutapa

Voit muuttaa tai päivittää maksutavan perehtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan päivittäminen verkossa, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Päivitä maksutapa tai Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä pankkiin tai rahalaitokseen

Ostos on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luottokorttia ei ole aktivoitu.
  • Luottokortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
  • Luottokorttia ei ole vahvistettu käytettäväksi verkko-ostoksissa tai automaattisessa laskutuksessa.
  • Luottokorttiyritys estää ostotapahtuman.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi kortti on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole estetty mistään syystä.

Ratkaisu 4: Yritä tehdä ostos myöhemmin uudelleen

Ostos on saatettu estää seuraavista syistä:

• Liian monta äskettäistä ostoyritystä hylättiin.
  • Xbox-tiliä tai maksutapaa käytetään epäilyttävästä paikasta.
  • Antamasi maksutapa on voitu estää maksamatta jättämisen takia, jolloin sitä ei voi käyttää uusiin ostoihin.

Odota ja yritä maksutapahtumaa uudelleen 24–48 tunnin kuluttua. Suuri määrä epäonnistuneita ostoksia saattaa estää maksutapahtumien käsittelyn, kunnes ostoja ei ole yritetty tiettyyn aikaan (yleensä 24–48 tuntia).