Virhe 94-80153801 ilmenee, kun toistat videon Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität toistaa Xbox Livestä ladatun, tietokoneesta suoratoistetun tai levyltä toistetun videon Xbox 360 -konsolilla:

94-80153801

Tälle sisällölle ei ole saatavana käyttöoikeutta. Käyttöoikeus puuttuu, se on vanhentunut tai vioittunut tai se ei kuulu nykyiselle pelaajatunnukselle.

Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole sisällön toistoon vaadittavaa käyttöoikeutta.

Useimmat videotoiston virheet johtuvat seuraavista syistä:

• Xbox 360 ei tue kyseistä muotoa. Katso Tuetut alueet, formaatit ja levyt.
  • Sisältö on suojattu sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM eli Digital Rights Management). Joskus sisällön käyttöoikeus esimerkiksi mahdollistaa toiston vain tietyllä tietokoneella tai laitteella.
  • Et ole kirjautunut Xbox Liveen tai yrität käyttää sisältöä tallennuslaitteesta, joka on yhdistetty toiseen Xbox 360 -konsoliin.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman kokeilemalla ohjeaiheessa En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä esitettyjä vianmäärityksen vaiheita.