Virhe 94-803C0009 ilmenee, kun toistat vuokravideon Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun toistat vuokravideon Xbox 360 -konsolilla:

94-803C0009

Tämä tarkoittaa, että tälle vuokravideolle ei ole saatavana käyttöoikeutta. Käyttöoikeus tälle kohteelle puuttuu tai se on vanhentunut tai vioittunut.

Useimmat videotoiston virheet johtuvat seuraavista syistä:

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman poistamalla nykyisen vuokravideon kokoelmastasi ja vuokraamalla sen sitten Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta uudelleen. Poista vuokravideo kokoelmastasi seuraavasti:

1. Siirry TV & Movies (TV ja elokuvat) -kohtaan.
  2. Valitse Elokuvat ja tv-ohjelmat.
  3. Valitse My Videos (Omat videot) -kohdasta My Movies (Omat elokuvat).
  4. Valitse vuokravideo ja poista se sitten kokoelmastasi painamalla X-painiketta.

Kun olet poistanut vuokravideon, voit vuokrata sen Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Sisällön ostaminen tai vuokraaminen Xbox Livestä Xbox 360:llä tai tietokoneella.