Virhe 96-80150017 ilmenee, kun toistat videon Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa Xbox Livessä olevan videon Xbox 360 -konsolilla:

96-80150017

Tämä saattaa tarkoittaa, että video ei enää ole saatavilla Xbox Livessä.

Lisätietoja

Voit poistaa videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -kokoelmastasi seuraavasti:

1. Siirry TV & Movies (TV ja elokuvat) -kohtaan.
Xbox 360:n käyttöliittymä, josta on valittu TV & Movies (TV ja elokuvat) -välilehti
  1. Valitse Movies & TV (Elokuvat ja tv-ohjelmat).
  2. Valitse My videos (Omat videot) -kohdasta My Movies (Omat elokuvat), My TV Shows (Omat TV-sarjat) tai My Game Videos (Omat pelivideot).
  3. Valitse video, joka ei enää ole saatavilla, ja poista se sitten kokoelmasta painamalla X-painiketta .