Virhe 96-80153004 ilmenee, kun toistat Xbox Live -videon Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa Xbox Live -videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella:

96-80153004

Tämä saattaa tarkoittaa, että video on suojattu digitaalisten oikeuksien hallinnalla, ja Xbox Livessä ei enää ole saatavana siihen käyttöoikeutta. Katso En voi toistaa, pelata tai käyttää Xbox 360:llä aiemmin ladattua sisältöä.

Ratkaisu

Käyttöoikeutta ei ole saatavana, sillä video ei ole enää saatavana Xbox Live -palvelussa. Sinun on poistettava video Xbox-videokokoelmastasi.

1. Siirry TV & Movies (TV ja elokuvat) -kohtaan.
  2. Valitse Elokuvat ja tv-ohjelmat.
  3. Valitse My videos (Omat videot) -kohdasta My Movies (Omat elokuvat), My TV Shows (Omat TV-sarjat) tai My Game Videos (Omat pelivideot).
  4. Valitse video, joka ei enää ole saatavilla, ja poista se sitten kokoelmasta painamalla X-painiketta.