Virhekoodi 999 tulee näkyviin, kun yrität käynnistää Xfinity-sovelluksen Xbox 360 -konsolissa

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität käynnistää Xfinity-sovelluksen Xbox 360 -konsolissasi:

We were unable to activate XFINITY® TV on Xbox 360. (XFINITY® TV:n aktivointi Xbox 360:ssä ei onnistunut.)

Tilan koodi: 999

Saatat nähdä myös seuraavankaltaisen sanoman:

The setup process has timed out. (Määritysprosessi aikakatkaistiin.) Please try again in a few minutes. (Odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen.) If you continue to have issues, please visit http://www.xfinity.com/xbox for more information. (Jos ongelmat jatkuvat, hae lisätietoja osoitteesta http://www.xfinity.com/xbox.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xfinity-sovellusta ei voi aktivoida Xbox 360 -konsolissasi. Tämä ongelma saattaa johtua esimerkiksi siitä, että Xfinity-palvelu ei voi varmistaa tiliäsi tai Xbox 360 -konsoli ei saa yhteyttä Xfinity-palvelimiin.

Ratkaisu

Lisätietoja tämän ongelman ratkaisemisesta on osoitteessa Xfinity.com/xbox. Voit myös soittaa Xfinity-tukipalveluun numeroon (877) 599-1846.