Virhe E01 ilmenee, kun käytät Xbox 360 -konsolia

Ongelma

Näet seuraavan virhesanoman ja -koodin, kun käytät Xbox 360 -konsolia:

Järjestelmävirhe: ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E01

Konsolissasi saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia vaiheita:

• Xbox 360 S -konsoli
    1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
    2. Irrota kiintolevy.
    3. Poista mahdolliset USB-muistitikut. Toimi näin:
      1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
      2. Irrota USB-muistitikut konsolista.
      3. Käynnistä konsoli.

Jos tämä vaihe ratkaisi ongelman, kiinnitä USB-muistitikku uudelleen konsoliin ja varmista, että virhe ilmenee vain, kun muistitikku on paikallaan. Jos näin käy, käytä toista USB-muistitikkua.

4. Kumoa konsolin nykyiset ohjelmistopäivitykset ja ota sitten käyttöön uudet päivitykset. Toimi näin:
      1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
      2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
      3. Valitse Storage (Tallennustila).
      4. Korosta (mutta älä valitse) Memory Unit (Muistikortti).
      5. Paina ohjaimen seuraavia painikkeita seuraavassa järjestyksessä:
        1. Vasen bumper-painike
        2. Oikea bumper-painike
        3. X-näppäin

Etkö tiedä, missä nämä painikkeet ohjaimessa ovat? Lisätietoja on ohjeaiheessa Langalliset ja langattomat Xbox 360 -ohjaimet.

6. Toista vaihe d.
      7. Kun näet seuraavan sanoman, valitse Yes (Kyllä):
          Poista järjestelmäpäivitys
          Jos jokin tallennuslaitteista sisältää järjestelmäpäivityksen, päivitys ja Xbox Live -pääsy poistetaan. Käytä näitä ominaisuuksia uudelleen kirjautumalla Xbox Liveen ja lataamalla päivitys. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/storage.
          Kun toiminto on valmis, konsolisi käynnistyy uudelleen. Haluatko jatkaa?
          Kyllä
          Ei
      8. Xbox 360 -konsolisi käynnistyy uudelleen. Ota uusimmat ohjelmistopäivitykset käyttöön.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Käytä vilkkuvien merkkivalojen ratkaisua. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.