Virhe C000-0001 ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ladata päivitystä:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu. Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Huomautus x-merkit ovat paikkamerkkejä. Numerosarjat vaihtelevat varsinaisessa virhesanomassa.

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että konsoliasi on käsitelty tai modifioitu luvattomasti ja sen käyttö on estetty.

Ratkaisu

Voit pelata pelejä offline-tilassa, vaikka konsolisi olisi estetty. Se onnistuu seuraavasti:

1. Irrota verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.
  2. Sinun poistettava automaattinen kirjautuminen käytöstä offline-pelien pelaamista varten. Automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä:
    1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos järjestelmä kehottaa päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa. Jatkossa saat virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.

Lisätietoja konsolin käyttörajoituksista on ohjeaiheessa Konsolin Xbox Live -käyttörajoitukset.