Virhe C000-000E ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360:een

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Virhekoodi xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)

Huomautus Virhekoodin x:llä merkityt numerot vaihtelevat.

Tämä virhesanoma tarkoittaa, että konsoli ei voinut ladata ohjelmistopäivitystä Xbox Livestä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Suorita ohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys

Jos Xbox 360 -konsolin ohjelmiston päivitys ei onnistu, kokeile ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin päivitysongelmien vianmääritys annettuja vianmääritysvihjeitä.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai säilyttämisessä on ongelmia, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.