Virhe C000-0010 ilmenee, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Saat seuraavan virhesanoman ja koodin, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010

HUOMAUTUS x-merkit vaihtelevat.

Tämä tarkoittaa sitä, että konsolissa on laitteistovika, ja sinun on tehtävä korjauspyyntö.

Ratkaisu

Jos konsolissa ilmenee laitteistovika, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.