Virhekoodi C000-0034 ilmenee, kun asennat päivitystä tallennuslaitteesta

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman yrittäessäsi asentaa Xbox 360 -konsolin päivitystä tallennuslaitteesta:

C000-0034

Can’t read the update from your storage device. Please reinsert it to continue the update. (Päivitystä ei voi lukea tallennuslaitteesta. Jatka päivitystä liittämällä laite uudelleen.)
Jos ongelma ei poistu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.

Tämä saattaa tarkoittaa, että tallennuslaitteessa on ongelma.

Ratkaisu

Ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.