Virhe C000-003C ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Saat seuraavan virheen, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003C

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että konsoliasi on käsitelty tai modifioitu luvattomasti ja sen käyttö on estetty.

Ratkaisu

Kun konsolin käyttö on estetty, et voi kirjautua sisään Xbox Liveen tai ladata päivityksiä konsoliin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Konsolin Xbox Live -käyttörajoitukset.

Voit kuitenkin pelata pelejä offline-tilassa, vaikka konsolisi olisi estetty. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Irrota verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.
  2. Sinun poistettava automaattinen kirjautuminen käytöstä offline-pelien pelaamista varten. Automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä:
    1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.