Virhe C000-003F ilmenee, kun käytät Xbox 360 -konsolia

Ongelma

Näet seuraavan virheen, kun käytät Xbox 360 -konsolia:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003F

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä tarkoittaa, että päivitys epäonnistui.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Käynnistä konsoli uudelleen

Käynnistä konsoli uudelleen siten, että asemassa on päivityskehotteen antanut levy.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tallenna päivitys USB-muistitikkuun tai CD- tai DVD-levylle

Tallenna päivitys USB-muistitikkuun tai levylle ja asenna päivitys sitten konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Kopioi päivitys USB-muistitikkuun
  • Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    2. Lataa päivitystiedosto.
    3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    4. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
    5. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
    6. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
    7. Käynnistä konsoli uudelleen.
    8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).
  • Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle
  • Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    3. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
    4. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
    5. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
    6. Käynnistä konsoli uudelleen.
    7. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: Usein kysyttyjä kysymyksiä.