Tilakoodi C000-007B ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox 360 -konsoliin

Ongelma

Jos saat seuraavan virhekoodin yrittäessäsi ladata jotakin (esimerkiksi sovelluksen, pelin tai videon) Xbox 360 -konsoliin, konsolissa voi olla laitteisto-ongelma:

Can't read update from disc. (Päivitystä ei voi lukea levyltä.)

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007b

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma päivittämällä konsoli USB-asemasta tai levyltä. Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Jos konsolin päivittäminen ei onnistunut, tee korjauspyyntö.