Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Virhekoodi C000-007F ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Ongelma

Voit saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)
Tilan koodi: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsolissasi on laitevika.

Ratkaisu

Ongelman korjaamiseksi konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Samankaltaiset ongelmat

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhekoodi C000-007F ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu