Virhe C000-0099 ilmenee, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)
Tilan koodi: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -tilisi on suljettu.

Ratkaisu

Jos Xbox 360 -konsoliasi on käsitelty tai modifioitu, se ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä asentaa ohjelmistopäivityksiä etkä voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät konsoliohjelmiston päivittämistä. Voit silti pelata aiemmin hankkimiasi pelejä offline-tilassa.

• Irrota verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.
  • Seuraavia ohjeita noudattaen voit poistaa automaattisen kirjautumisen käytöstä, jotta voit pelata pelejä offline-tilassa. Automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä:
    1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä ainoastaan offline-tilassa. Jatkossa saat kuitenkin virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.