Virhe C000-0221 ilmenee, kun lataat päivitystä

Yleiskuvaus

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata päivitystä:

• Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu. Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)
  • Tilan koodi: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0221

Huomautus: x-merkit vaihtelevat.

Tämä voi tarkoittaa sitä, että konsoliasi on käsitelty tai modifioitu luvattomasti ja sen käyttö on estetty. Konsolisi ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä asentaa ohjelmistopäivityksiä. Et myöskään voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät konsoliohjelmiston päivittämistä. Lue lisätietoja Xbox Liven konsoliestoista.

Ratkaisu

Voit pelata aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa, vaikka konsolisi olisi estetty. Se onnistuu seuraavasti:

1. Irrota verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.
  2. Poista automaattinen sisäänkirjautuminen käytöstä, jos se on käytössä:
    1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos järjestelmä kehottaa päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa. Jatkossa saat virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.