Virhe C000009D ilmenee, kun Xbox 360 Kinect -sensori ei käynnisty

Näet jonkin seuraavista sanomista ja virhekoodeista, kun Xbox 360 Kinect -sensori ei käynnisty:

Sensor disconnected (Sensorin yhteys on katkennut)
Virhekoodi: C000009D

This game requires a Kinect sensor (Peli vaatii Kinect-sensorin)
Virhekoodi: C000009D

The Kinect sensor isn't connected (Kinect-sensoria ei ole liitetty)
Virhekoodi: C000009D

Tämä saattaa tarkoittaa, että Kinect-sensoria ei ehkä ole liitetty oikein tai tarvittavaa päivitystä ei ole asennettu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Päivitä konsoliohjelmisto

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos Xbox-konsolin ohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

4. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Tarkista kaapelit

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.

Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen tuli Kinect-sensorisi mukana.

2. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  3. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  3. Varmista, että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.

Kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan. Jos kaapeli on vaihdettava uuteen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

1. Käynnistä konsoli.

Ratkaisu 3: Tarkista Kinectin asetukset

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Kinect Settings (Kinect-asetukset).
  4. Valitse Kinect Sensor (Kinect-sensori) ja sen jälkeen On (Käytössä).

Ratkaisu 4: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Takuu ja huolto: usein kysyttyä.