Näet virheen C00000A3 ja vihreä valo vilkkuu, kun käytät Xbox 360:n Kinectiä

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman käyttäessäsi Kinect-sensoriasi:

C00000A3

The device is starting up (Laite käynnistyy)

Virheeseen liittyy vilkkuva vihreä valo. Jos valo vilkkuu yli 90 sekunnin ajan, sinun on ehkä käynnistettävä Xbox 360 -konsoli uudelleen, tai konsoliohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Sammuta Xbox 360 -konsoli, odota 90 sekuntia ja käynnistä se uudelleen

1. Sammuta konsoli.
  2. Odota 90 sekuntia.
  3. Käynnistä konsoli uudelleen.

Jos vilkkuva vihreä valo ei ala palaa tasaisesti 90 sekunnin kuluessa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto

Voit tarkistaa, onko konsoliohjelmisto on päivitettävä, toimimalla seuraavasti:

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Aloita peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos konsoliohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

4. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä, käynnistä uudelleen).

Huomautus Jos sinulla ei ole Kinect-pelilevyä käytettävissä, saat lisätietoja muista päivitysvaihtoehdoista ohjeaiheesta Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.