Virhe C000020C ilmenee, kun Xbox 360 Kinect -sensori ei käynnisty

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun Xbox 360 Kinect -sensori ei käynnisty.

The Kinect sensor was unplugged (Kinect-sensori oli irrotettu)

Virhekoodi: C000020C

Tämä saattaa tarkoittaa, että Kinect-sensoria ei ehkä ole liitetty oikein tai tarvittavaa päivitystä ei ole asennettu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Päivitä konsoliohjelmisto

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos Xbox-konsolin ohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

1. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Tarkista kaapelit

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta konsoli.

Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.

2. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  3. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  3. Varmista, että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.

Kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan. Jos kaapeli on vaihdettava uuteen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

1. Käynnistä konsoli.

Jos yritit molempia yllä olevia toimia, mutta ongelma ilmenee yhä, yritä seuraavaa:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Kinect Settings (Kinect-asetukset).
  4. Valitse Kinect Sensor (Kinect-sensori) ja sen jälkeen On (Käytössä).

Ratkaisu 3

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.