Virhe C000022D ilmenee ja Xbox 360 Kinect -sensorin punainen valo palaa

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun Xbox 360 Kinect -sensorin punainen valo syttyy:

A problem has occurred with your Kinect Sensor (Kinect-sensorissasi ilmeni ongelma)

Virhekoodi: C000022D

Tämä saattaa tarkoittaa, että sensoria ei ole kytketty oikein tai konsolin ohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Päivitä konsoliohjelmisto

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos Xbox-konsolin ohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:
  4. Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

5. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Tarkista kaapelit

Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen tuli Kinect-sensorisi mukana.

3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  4. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  1. Varmista, että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.

Kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan. Jos kaapeli on vaihdettava, ota yhteyttä Xbox-tukeen tämän sivun alareunan tukitietoja käyttäen.

1. Käynnistä konsoli.

Jos yritit molempia yllä olevia toimia, mutta ongelma ilmenee yhä, yritä seuraavaa:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Kinect Settings (Kinect-asetukset).
  3. Valitse Kinect Sensor (Kinect-sensori) ja sen jälkeen On (Käytössä).

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.