Virhe C0050006 ilmenee, kun yrität käyttää Kinect-sensoria

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman käyttäessäsi Kinect-sensoriasi:

The Kinect sensor needs an update (Kinect-sensori on päivitettävä)

C0050006

Tämä tarkoittaa sitä, että Xbox 360 -konsoli tai Kinect-sensori tarvitsee ohjelmistopäivitystä.

Ratkaisut

Kun sanoma tulee näkyviin ja sinua pyydetään lataamaan ohjelmistopäivitys ja ottamaan se käyttöön, valitse Yes (Kyllä). Päivitys tulee käyttöön automaattisesti, kun konsoli käynnistetään seuraavan kerran.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.