Virhe C0051010 tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria:

USB bandwidth exceeded
C0051010
(USB-kaistanleveys ylitetty)

Tämä tarkoittaa, että olet ylittänyt sen USB-kaistanleveyden, jota Xbox 360 -konsoli pystyy käsittelemään. Konsoliin on ehkä liitetty liian monta USB-lisävarustetta.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma testaamalla USB-lisävarusteet ja irrottamalla ne Xbox 360 -konsolista.

Xbox 360 E -konsoli

1. Sammuta virta Xbox 360 E -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta Xbox 360 S -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta alkuperäisestä Xbox 360 -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Varmista, että Kinectin USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  5. Käynnistä konsoli.
  6. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos Kinectin USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Xbox 360 -konsolin korjaus: usein kysytyt kysymykset.