Virhekoodi C0051011 ilmenee, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria:

USB-yhteydessä on ongelma.
C0051011

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox 360 -konsoliin on liitetty liian monta USB-lisävarustetta tai että jokin USB-laitteista ei toimi oikein.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma testaamalla USB-lisävarusteita poistamalla ja liittämällä niitä yksi kerrallaan:

Xbox 360 E -konsoli

1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko virhe jostakin lisävarusteesta. Jos USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko virhe jostakin lisävarusteesta.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Varmista, että Kinectin USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  5. Käynnistä konsoli.
  6. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko virhe jostakin lisävarusteesta.

Jos edellinen ratkaisu ei korjannut ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.