Virhekoodi C0051012 ja vilkkuva vihreä valo, kun käytät Xbox 360 Kinectiä

Saat seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 Kinect -sensoria:

C0051012

A Kinect sensor is connected but it can't be verified (Kinect-sensori on liitetty, mutta sitä ei voi vahvistaa)

Virheeseen liittyy vilkkuva vihreä valo. Jos valo vilkkuu yli 90 sekunnin ajan, sinun on ehkä käynnistettävä Xbox 360 -konsoli uudelleen, tai konsoliohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen

1. Sammuta konsoli.
  2. Odota 90 sekuntia.
  3. Käynnistä konsoli uudelleen.

Jos vilkkuva vihreä valo ei ala palaa tasaisesti 90 sekunnin kuluessa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto

Voit tarkistaa, onko konsoliohjelmisto on päivitettävä, toimimalla seuraavasti:

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos konsoliohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

4. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Huomautus Jos sinulla ei ole Kinect-pelilevyä käytettävissä, saat lisätietoja muista päivitysvaihtoehdoista tutustumalla kohtaan Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Takuu ja huolto: usein kysyttyä.