Virhe C00D36B4 ilmenee, kun yrität toistaa sisältöä Xbox 360:ssä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität toistaa sisältöä Xbox 360:llä:

Can't play this content because it may not be supported. (Sisältöä ei voi toistaa, koska sitä ei ehkä tueta.)

Tilan koodi: 69-C00D36B4

Huomautus Tilan koodissa etuliitettä 69 ei käytetä ongelman vianmäärityksessä. Voit jättää nämä numerot huomiotta.

Tämä virhe saattaa tarkoittaa, että videon tai äänen pakkauksenhallintaa ei tueta. Näin ollen kyseistä sisältöä ei ehkä tueta. Tämä sanoma ja virhekoodi voivat kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että videotiedoston tietovirta on vioittunut.

Ratkaisut

• Tarkista, että DVD:n alue on oikea. Kukin Xbox 360 -konsoli on valmistettu tietylle DVD- ja pelialueelle kansainvälisten standardien mukaan. Xbox 360 -konsoli voi toistaa vain levyjä, joita myydään samalla alueella kuin konsolia.

• Etsi aluekoodi pakkauksesta ja tarkista, että alue vastaa aluetta, jossa olet ostanut Xboxin.

Alue

Maantieteelliset alueet/maat

1

Yhdysvallat, Kanada, Bermuda, Yhdysvaltain territoriot

2

Eurooppa (pois lukien Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä), Lähi-itä, Egypti, Japani, Etelä-Afrikka, Swazimaa, Lesotho, Grönlanti

3

Kaakkois-Aasia, Etelä-Korea, Taiwan, Hongkong, Macao

4

Meksiko, Keski- ja Etelä-Amerikka, Australia, Uusi-Seelanti, Oseania

5

Intia, Afganistan, Ukraina, Valko-Venäjä, Venäjä, Afrikka, Keski- ja Etelä-Aasia, Pohjois-Korea

6

Kiinan kansantasavalta, Hongkong

7

Varattu

8

Erityiset kansainväliset paikat, kuten lentokoneet ja matkustaja-alukset

• Tarkista, että tiedostomuoto on tuettu. Xbox 360 -konsoli tukee seuraavia tiedostomuotoja:
  • Tiedostomuoto

Tiedot

AVI

• Tiedostotunnisteet: .avi, .divx
    • Kääreet: AVI
    • Videoprofiilit: MPEG-4 Part 2 (Simple Profile ja Advanced Simple Profile)
    • Videobittinopeus: 5 Mbps tarkkuudella 1 280 × 720 päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
    • Ääniprofiilit: Dolby® Digital (2-kanavainen ja 5.1-kanavainen), MP3
    • Äänen enimmäisbittinopeus: ei rajoituksia

H.264

• Tiedostotunnisteet: .mp4, .m4v, .mp4v, .mov, .avi
    • Kääreet: MPEG-4, QuickTime
    • Videoprofiilit: perus, normaali ja korkea (tasolle 4.1 asti)
    • Videobittinopeus: 10 Mbps tarkkuudella 1 920 × 1 080 päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
    • Ääniprofiilit: AAC, 2-kanavainen, Low Complexity
    • Äänen enimmäisbittinopeus: ei rajoituksia

MPEG-4 Part 2

• Tiedostotunnisteet: .mp4, .m4v, .mp4v, .mov, .avi
    • Kääreet: MPEG-4, QuickTime
    • Videoprofiilit: MPEG-4 Part 2 (Simple Profile ja Advanced Simple Profile)
    • Videobittinopeus: 5 Mbps tarkkuudella 1 280 × 720 päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
    • Ääniprofiilit: AAC, 2-kanavainen, Low Complexity
    • Äänen enimmäisbittinopeus: ei rajoituksia

WMV (VC-1)

• Tiedostotunnisteet: .wmv
    • Kääreet: ASF
    • Videoprofiilit: WMV7 (WMV1), WMV8 (WMV2), WMV9 (WMV3), VC-1 (WVC1 tai WMVA), yksinkertainen, normaali tai laajennettu tasolle 3 asti
    • Videobittinopeus: 15 Mbps tarkkuudella 1 920 × 1 080 päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
    • Ääniprofiilit: WMA7/8, WMA9 Pro (stereo ja 5.1), WMA Lossless
    • Äänen enimmäisbittinopeus: ei rajoituksia