Virhekoodi C800-0080 ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Virhekoodia C800-0080 edeltää seuraava viesti:

• Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu. Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että konsoliasi on käsitelty tai modifioitu luvattomasti. Siksi konsolisi ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, asentaa ohjelmistopäivityksiä tai pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät konsoliohjelmiston päivittämistä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Katkaise Xbox 360:n verkkoyhteys
  • Katkaise Xbox 360:n verkkoyhteys irrottamalla verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.

• Poista automaattinen kirjautuminen käytöstä
  • Seuraavia ohjeita noudattaen voit poistaa automaattisen kirjautumisen käytöstä, jotta voit pelata pelejä offline-tilassa. Automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa. Jatkossa saat virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.