Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Virhe C810-1001 ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Saat virhekoodin C810-1001 tai seuraavan sanoman, kun yrität ladata konsolipäivitystä:

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.

Tämä saattaa tarkoittaa, että lataus epäonnistui.

Ratkaisu

Kokeile ratkaisuja ohjeaiheessa Konsoliohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe C810-1001 ilmenee, kun lataat päivitystä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu