Virhe C810-1011 ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Saat virhekoodin C810-1011 tai seuraavan sanoman, kun yrität ladata konsolipäivitystä:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että konsoliasi on käsitelty tai modifioitu luvattomasti ja sen käyttö Xbox Livessä on estetty. Jos konsolisi on estetty, se ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä asentaa ohjelmistopäivityksiä. Et myöskään voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät konsoliohjelmiston päivittämistä. Lue lisätietoja Xbox Liven konsoliestoista.

Ratkaisut

Voit kuitenkin edelleen pelata aiemmin hankkimiasi pelejä offline-tilassa, vaikka konsolisi on estetty. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Irrota verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.
  2. Poista automaattinen kirjautuminen käytöstä:
    1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos järjestelmä kehottaa päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa. Jatkossa saat virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.