Virhe C810-1012 ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Saat virhekoodin C810-1012 tai seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata päivitystä:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu. Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että konsoliasi on käsitelty tai modifioitu luvattomasti ja sen käyttö Xbox Livessä on estetty. Jos konsolisi on estetty, se ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä asentaa ohjelmistopäivityksiä. Et myöskään voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät konsoliohjelmiston päivittämistä. Lue lisätietoja Xbox Liven konsoliestoista.

Ratkaisu

Voit jatkaa konsolin käyttöä offline-tilassa aikaisemmin hankituilla peleillä, jos irrotat verkkokaapelin tai langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen konsolista ja poistat automaattisen kirjautumisen käytöstä. Seuraavia ohjeita noudattaen voit poistaa automaattisen kirjautumisen käytöstä:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Jos järjestelmä kehottaa päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse No (Ei).
  3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
  5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
  6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
  7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa. Jatkossa saat virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.