Virhekoodi D0000033 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Live -palveluun.

Ongelma

Saatat saada virhekoodin D0000033 tai seuraavan sanoman, kun yrität muodostaa konsolillasi yhteyden Xbox Liveen:

This feature is unavailable. Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: D0000033

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-konsolin ohjelmisto on päivitettävä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Asenna päivitys suoraan konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta.
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (kyllä).

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Kopioi päivitys kannettavaan tallennuslaitteeseen, ja asenna päivitys sitten konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Kopioi päivitys USB-flash-asemaan
    Huomautus USB-flash-asemassa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.
    1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    2. Lataa päivitystiedosto.
    3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    4. Pura tiedosto.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
    6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
    7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
    8. Käynnistä konsoli uudelleen.
    9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).
  • Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle
  • Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    3. Pura tiedosto.
    4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
    6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
    7. Käynnistä konsoli uudelleen.
    8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.