Virhe d0000034 ilmenee, kun lataat konsolin ohjelmistopäivitystä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun lataat Xbox 360 -konsolin ohjelmistopäivitystä:

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings (Järjestelmäasetukset), Network Settings (Verkkoasetukset) ja Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Tilan koodi: d0000034

Tämä saattaa tarkoittaa, että verkossa on ongelma, tallennuslaitteen tallennustila ei riitä, tallennuslaitteessa on ongelma tai järjestelmävälimuistissa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä asentaa päivitys uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva X-symbolilla varustettu iso painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 2: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti. Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 5: Kopioi päivitys kannettavaan tallennuslaitteeseen, ja asenna päivitys sitten konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus: USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
    2. Lataa päivitystiedosto.
    3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
    4. Pura tiedosto.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
    6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
    7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
    8. Käynnistä konsoli uudelleen.
    9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).
  • Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
    2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
    3. Pura tiedosto.
    4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
    5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
    6. Poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
    7. Käynnistä konsoli uudelleen.
    8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).